fbpx

Tretman
estetskog uklanjanja strija
pigmentima

Kvantum braon logo
STRIJE SU SADA PROŠLOST UZ MICRONEEDLING TRETMAN
TRETMAN ESTETSKOG UKLANJANJA PIGMENTIMA
Tretman-estetskog-uklanjanja-strija
Dots strije

Sjajna koža, sjajan život!

Lijepa, zdrava, zategnuta i njegovana koža je najljepši nakit koji jedna osoba može da posjeduje.

Međutim, ubrzan tempo života, loše navike u ishrani, njezi ili ipak, sklonost ka nesavršenostima, znaju uticati da se taj izgled kože naruši.

Budući da je koža najveći organ u ljudskom tijelu, zadužena za mnogobrojne funkcije u organizmu, često trpi razne vidove oštećenja, među kojima su i strije.

Šta su strije i zašto nastaju?

Strije su oštećenja kože nastala usljed razaranja elastičnih vlakana i kolagena prisutnih u dermisu – srednjem sloju kože. Bezbolne su, imaju ih i muškarci i žene, ali njihovo prisustvo može izazvati pojavu niskog samopouzdanja ili stida. U većini slučajeva nastaju usljed naglog povećanja tjelesne težine, trudnoće, hormonskih promjena, terapije, starenja ili pod uticajem drugih faktora.

New Logo

CIJENA TRETMANA JE 200 KM

Procjenjuje se u skladu sa tipom kože da li bi trebalo više tretmana, s razmakom od mjesec i po do dva mjeseca.

Da li su sve strije iste i gdje se najčešće mogu pojaviti?

Kao posljedica naglog rastezanja kože, strije mogu narušiti izgled kože na stromaku, nogama, rukama, zadnjici ili grudima. Oblik i boja strija se razlikuju, od crvenih, modro-ljubičastih do bijelih i prozirnih, debljih ili tanjih. Ono što je sigurno, svaki vid strija zahtijeva adekvatnu njegu i tretman.

Da-li-su-sve-strije-iste
Dots strije
Da-li-je-potrebna-priprema-za-tretman
Dots strije

Da li je potrebna priprema za tretman?

U razgovoru za pacijentom, procjenjujemo kada je vrijeme za tretman i da li je prethodno potrebna priprema za tretman. Ukoliko su prisutni upalni procesi, savjetujemo odgovarajuću njegu i nakon određenog vremena tretman. Bijele strije se mogu odmah tretirati. Neposredno pred tretman, preporučljiv je piling kože, kako bi se odstranile mrtve ćelije sa kože.

Na koji način se radi tretman estetskog uklanjanja strija pigmentima?

Tretman estetskog uklanjanja strija se sprovodi pomoću pigmenata na prirodnoj bazi, sa nijansama prilagođenim svakom klijentu, koje se aplikuju u srednji sloj kože. Microneedling tretman podstiče kontrolisano površinsko oštećenje kože, čime se postiže bolja cirkulacija krvi u koži, te se na taj način podstiče sinteza novog kolagena. Postupak je siguran, učinkovit i bezbolan, a visokokvalitetne ampule obogaćene vitaminima utiču da se koža što prije obnovi i postignu prvi rezultati tretmana.

New Logo

Zašto je ovaj tretman poželjan da se radi?

Osnovni cilj tretmana je ujednačen ten, što se postiže pomoću mikro iglica, koje omogućavaju da boja prodre u kožu. Pigmenti koji se primjenjuju u radu su pripremljeni od materijala koji se koriste u medicini, kozmetologiji, pa čak i u prehrambenoj industriji. Stoga, njihova primjena je dozvoljena i sertifikovana od nadležnog Ministarstva zdravlja. Unošenjem kvalitetnih pigmenata, stimuliše se produkcija kolagena, pruža zaštita i regeneracija kože, budući da sastav pigmenta djeluje i antimikrobno. Što je najvažnije, rezultati su trajni, a tretman bezbolan i ne šteti organizmu.

Tretmane rade sertifikovani zdravstveni radnici, koji imaju iskustva i u svijetu medicine, zdravstvene njege, estetike i kozmetologije.

Zasto-je-ovaj-tretman-pozeljno-da-se-radi
Dots strije
Kako-izgleda-koza-nakon-tretmana
Dots strije

Kako izgleda koža nakon tretmana?

Nakon tretmana se može pojaviti blago crvenilo, koje predstavlja prirodnu reakciju kože i prolaznog je karaktera. Svaki klijent dobija detaljna uputstva za njegu kože nakon tretmana. Što više njegovanja, brži je i oporavak kože i efekat tretmana.

Kada se mogu očekivati prvi rezultati tretmana?

New Logo

Rezultati tretmana su vidljivi već posle 15 dana, a uz adekvatno poštovanje uputstava, svakim danom bivaju sve izraženiji. Prosječno je potrebno uraditi dva do tri tretmana, sa minimalnim razmakom od 45-60 dana. U zavisnosti kakva je koža, može biti potrebno i više tretmana.

Ko ne smije raditi ove tretmane?

Važno je napomenuti da ipak određena stanja predstavljaju kontraindikacije za tretman estetskog korigovanja podočnjaka/kapaka pigmentom, a to su:

Kod sezona sunčanja, da li i tretirana koža jednako tamni?

New Logo
Dots strije

Naravno, jednako tamni kao i ostatak kože. Važno je napomenuti da je potrebno izbjegavati izlaganje kože sunčevim zracima u prvom mjesecu nakon tretmana, kako ne bi došlo do poništavanja efekta tretmana. Budući da tretmanom otvaramo pore i kožu hranimo dubinski, savjetuje se upotreba kreme sa zaštitnim faktorom.

Da li je dovoljan samo jedan tretman?

U sklopu paketa usluga, našim pacijetima radimo i pregled kože kako bismo ustanovili da li postoji potreba za hidratacijom ili je koža masna, kao i analizu sastava organizma, da bismo utvrdili da li je organizmu potrebna i nadoknada vitamina i minerala kroz ishranu, sve sa ciljem da što prije dostignemo ljepši izgled kože.

Da-li-je-dovoljan-samo-jedan-tretman
Dots strije

Koža nas štiti od mnogih štetnih uticaja na organizam- mikroorganizama, nečistoća, zračenja.. Međutim, da li se zapitamo ikada šta mi možemo učiniti da nju zaštitimo i koje navike možemo promijeniti da bi njen izgled bio bolji? Savjetujemo vam najsavremeniju tehniku za trajno uklanjanje strija,  kojom ćete steći ljepši izgled i veće samopouzdanje.

Riješite se strija
brzo, lako i zdravo

Da li ste umorni od stalne borbe sa strijama koje narušavaju vašu samopouzdanje? Naš tretman nudi sigurno i efikasno rješenje koje će vam pomoći da povratite zdrav i lijep izgled kože. Pridružite se stotinama zadovoljnih klijenata koji su već iskusili čudesne rezultate naše metode. Ne čekajte više, zaslužujete da se osjećate dobro u svojoj koži! 

Pozovite:

Kontaktirajte nas već danas i zakažite svoju prvu sesiju. Otkrijte kako je lako imati glatku i njegovanu kožu bez strija!