Radno vrijeme: PON. - PET. 10:00 - 20:00 SUB 09-14:00

  • +387 65 00 99 33

    quantummedicom@gmail.com
  • Kralja Alfonsa XIII br.46.

    78000 Banja Luka

Podrazumjeva pregled funkcionalnog stanja organizma kojim se mogu otkriti energetske blokade pojedinih organa ili sistema organa. Na osnovu toga dobija se uvid u njihovu funkcionalnost. Važno je znati da test pokazuje i koji je uzrok određenih blokada što nam dalje govori kojim smjerom trebamo ići u liječenju.

Sveobuhvatni pregled podrazumjeva pregled sa dva kvantna aparata. Najprije sa Kvantnim magnetnim analizatorom, a onda sa Kvantnom Bioplazmom. Ovi aparati predstavlja najsavremeniju tehnologiju koja se bazira na kvantnoj medicini gdje je magnetna rezonanca i mjerenja elektro-magnetnih impulsa tijela glavna dijagnostička metoda.

Pregled traje sat vremena

ŠTA SVE OBUHVATA ANALIZA KVANTNOM BIOPLAZMOM PODRAZUMJEVA:

1. Kardiovaskularni i cerebrovaskularni sistem (viskozitet krvi, holesterol, masti, elastičnost koronarnih i moždanih krvnih sudova, udarni volumen srca, potrošnja kiseonika u srčanom mišiću....)

2. Gastrointestinalnu funkciju (koeficijent lučenja pepsina, koeficijent gastrične perilstaltike i absorbcije, koeficijent perilstaltike i absorbcije tankog creva...)

3. Funkciju jetre (metabolizam proteina, detoksikacija, funkcija žučne kese, masnoća jetre....)

4. Funkciju zučne kese (serumski globulin, ukupni bilirubin, alkalna fosfataza, žučna kiselina...)

5. Funkciju pankreasa (insulin, pankreasni polipeptid, glukagon...)

6. Funkciju bubrega (urea, urobilinogen, mokraćna kiselina...)

7. Funkciju pluća (vitalni kapacitet pluća, ukupni kapacitet pluća, parcijalni pritisak kiseonika...)

8. Mozak i nerve (ishranjenost moždanog tkiva, arterioskleroza, index memorije, index stresa...)

9. Bolesti kostiju (diskus hernija, cirkulacija ekstremiteta, ligamenti..)

10. Mineralnu gustinu kostiju (koeficijent osteoklasta, stepen gubitka kalcijuma, stepen koštane hiperplazije, stepen osteoporoze, mineralni sastav kostiju..)

11. Reumatoidne bolesti kostiju (vratna i lumbalna kalcifikacija, reumatoidni faktor..)

12. Indeks razvoja kostiju (alkalna fosfataza, osteokalcin, status zarastanja dugih i kratkih kostiju, epifizni prostor...)

13. Šećer u krvi (koeficijent insulinske sekrecije, koeficijemt šecera u krvi i mokraći..)

14. Minerale (kalcijum, gvožđe, cink, selen.)

15. Vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E, K)

16. Aminokiseline (lizin, triptofan, fenilalanin, metionin, valin, histidin, arginin, izoleucin..)

17. Koenzime (nikotinamid, biotin, folna kis, koenzim Q10, glutation...)

18. Endokrini sistem (lučenje hormona štitne, paraštitne, nadbubrežne žlezde, index lučenja hipofize i pinealne žlezde, index žlezdane sekrecije...)

19. Imunološki sistem (index limfnih nodusa, tinzilarni index, index koštane srži, index slezine, index timusa, imunoglobulini, index respiratornog, gastrointestinalnog i sluzničnog imuniteta...)

20. Toksine u telu (teški metali, elektromagnetno zračenje, nikotin, pesticidi....)

21. Fizičke osobine (refleksi, mentalna snaga, nedostatak vode, hipoksija, PH krvi...)

22. Teške metale (olovo, kadmijum, arsen, hrom...)

23. Alergije (lekove, alkohol, polen, životinjsku dlaku, prašinu, dim, morske plodove, mleko...)

24. Gojaznost (koeficijent metabolizma lipida, abnormalnost masnog tkiva, hiperinsulinemija, koeficijent triglicerida..)

25. Kožu (slobodni radikali, kolagen, masnoća, imunitet, vlažnost, suvoća, elastičnost, melanin...)

26. Oči (hipertrofija očnih mišića, očne bore, tamni podočnjaci, limfna blokada, spušteni kapci, očni pritisak, aktivnost očnih ćelija, vizuelni umor...)

27. Prostatu (hiperplazija, kalcifikacija, upala prostate..)

28. Muške polne funkcije (testosteron, gonadotropin, erekcija..)

29. Ginekologiju (gonadotropin, prolaktin, progesteron, stepen vaginalnog sekreta, bolesti male karlice, apendicitis, cervicitis, ciste jajnika...)

30. Grudi (koeficijent hiperplazije mlečne žlezde, koeficijent akutne i hronične upale mlječne žljezde, koeficijent endokrine abnormalnostiž žlezdanog tkiva, koeficijent fibroadenoma...)

Pregled očitava bakterije, viruse i parasite kao i alergije ukoliko su prisutne i sredstva i namirnice na koje je pacijent intolerantan

Bolest ne nastaje odmah, već ima svoje četiri faze

 - Prva faza je informacionog karaktera na nivou ćelije koja u drugoj fazi prelazi u energetsku informaciju te na tom drugom nivou, bolest mogu otkriti samo aparati Kvantne medicine što nam omogućava uvid u stanje organizma i 3 do 5 godina i prije nego se bolest osjeti na fizičkom nivou.

U trećoj fazi se tek mogu otkriti promjene u laboratorijskim nalazima, a u posljednjoj – četvrtoj fazi je bolest i klinički uočljiva, a nažalost u toj posljednjoj fazi kada otkrijete bolest, tada je već do te mjere poremećaj odmakao da je neophodno tu bolest tretirati lijekovima do kraja života.

Sveobuhvatnom analizom Kvantne Bioplazme možemo otkriti poremećaj na nivou energije svake ćelije u organizmu koja nije u balansu sa energijom zdrave ćelije, te na taj način pacijentu pružiti informaciju na vrijeme kako da promjenama u ishrani, određenim ljekovitim nutritijentima i promjenama u svakodnevnim aktivnostima, reaguje da do bolesti nikada i ne dođe, a ako je do bolesti i došlo, naš tim će pacijentu pronaći uzrok bolesti te reagujući na uzrok, otklanjaće se na najkavlitetniji način posljedica.

KAKO IZGLEDA PREGLED KVANTNOM BIOPLAZMOM?

Pregled radimo sa dva aparata.

Najprije radimo sa Kvantnim magnetnim analizatorom koji sondom mjeri frekvencije svih organa, a nakon toga se prelazi na drugi aparat kvantne Bioplazme na način da se legne na krevet kako bi se organizam što više opustio, stavljaju se frekvencijske slušalice i kreće se sa detaljnom dijagnostikom koja traje oko sat vremena sa prvom frekvencijskom terapijom gratis.

Ova kvantna dijagnostika podrazumijeva detaljan pregled svakog organa uz utvrđivanje mogućih uzroka poremećaja ukoliko se isti pokažu na nalazu.

S obzirom da je pregled izuzetno detaljan, neophodno je da naš tim ljekara očita nalaz, te se kroz naredna dva do tri dana se dolazi kod doktora na tumačenje nalaza i savjetovanje o načinu ljičenja ukoliko je to potrebno. Uz pisan detaljni nalaz, svaki pacijent dobija i savjete i preporuke našeg tima stručnjaka kako da utvrđene nedostatke i otkloni.

KAKO SE PRIPREMITI ZA SVEOBUHVATNU ANALIZU KVANTNOM BIOPLAZMOM Prije testiranja, da bi rezultati bili tačni 99,99% POŽELJNO JE :

1. Ne piti vino, alkoholna pića i kafu, ne uzimati mineralno vitaminske dodatke i pokušajte ne uzimati lijekove dva dana pre testiranja (osim redovne terapije za hronične bolesti)

2. Držite redovne životne navike i normalno spavajte po 8 sati dva dana prije testiranja.

3. Nakon intenzivne aktivnosti, odmorite se 1-2 sata prije testiranja.

4. Ispitivanje treba provesti u polu-postu, tj. na testiranje nemojte doći odmah poslije ručka. Najmanje 2h treba da prođe od poslednjeg obroka.

5. Odjeća ne treba da vas steže i da nije previše topla, neka bude labava, ako imate kaiš otpustite ga.

6. Uklonite metalni nakit, sat sa tijela prije testiranja.

7. Opustite se tokom analize, ne govorite i zadržite stabilno disanje tokom testiranja.

Analiza Kvantnom Bioplazmom, nema nikakvog štetnog djelovanja na čovjeka, niti tokom liječenja izaziva bilo kakve nus pojave. Njom se mogu testirati i liječiti osobe u svim životnim dobima, i bebe, mala djeca kao i adolescenti. Testiranje Bioplazmom je omogućeno svima, čak i osobama koje imaju ugrađene metalne implantati jer nema nikakvog zračenja, aparat samo detektuje prirodnu frekvenciju koju svaki organ svakodnevno emituje.

Novosti & Savjeti

Posljednji članci sa našeg Bloga

Koje nas to emocije razboljevaju?

 

Moderna fizika je, prvenstveno zahvaljujući Albertu Ajnštajnu, postala srodna hiljadama godina starim duhovnim učenjima Dalekog istoka onoga trenutka kada je priznala da je sve energija. Atomi (odnosno njihovi dijelovi) čvrste materije, kao i drugih agregatnih stanja vibriraju sa određenom frekvencijom, i zbog toga su i naša tijela, kao i sve ostalo u Univerzumu, "stojeći talasi oscilirajuće energije".

Frekvencija vibracije ove energije (broj oscilacija u sekundi) izražava se u Hercima. Oscilacija nastaje u izvoru i prenosi svoju energiju objektima kroz koje prolazi. Tako srećna, samouvjerena osoba, kada uđe u neku prostoriju, momentalno pozitivno utiče na sve prisutne. Njena visoka frekvncija pozitivno utiče na sve do kojih vibracija dopire. Mjerenje frekvencije vibracije ljudskog organizma danas može mnogo toga da nam kaže o njegovom stanju, i emocionalnom i fizičkom.

Jedan od najjednostavnijih instrumenata za dijagnostifikovanje je elektrokardiogram (EKG), koji bilježi električnu energiju koja dolazi iz srca i pokazuje da li ono radi pravilno. Ovo je najjednostavniji oblik vibracione analize. D. Hokins je decenijama proučavao kineziološke kalibracije, oslanjajući se na činjenicu da mentalno stanje osobe ima ogroman utjecaj na stanje njenog tijela. Formirao je skalu energije ljudske svjesnosti na kojoj su povezane emocije sa frekvencijama.

Svako stanje, ponašanje ili emocija na frekvenciji nižoj od 200 Hz slabi tijelo, a od 200 do 1000 Hz ga ojačava. Utvrdio je da najnižu frekvenciju vibracije ima poniženost. Frekvencija postepeno raste u nizu emocija: krivica, apatija, tuga, strah-nervoza, želja, bijes, mržnja. Na vrhu skale nalazi se prosvjetljenje.

Nasuprot Hokinsovoj skali nivoa duhovne i emocionalne svjesnosti, Dž. Jang je razvio električni instrument kojim se mogu mjeriti frekvencije vibracije ćelija tijela . Zdravo tijelo ima frekvenciju od 62-78 MHz, a razboljevanje počinje na 58 MHz.

Tokom testiranja frekvencije tijela, otkriveno je da šolja kafe smanjuje frekvenciju osobe sa 66 MHz na 58 MHz za samo 3 sekunde. Potrebno je tri dana da se frekvencija vrati u normalu.

Druge studije su pokazale da negativne misli smanjuju frekvenciju u proseku za 12 MHz. Pozitivne misli podižu frekvenciju u proseku za 10 MHz. Zato treba pažljivo birati društvo, i izbjegavati stres i ljude sklone negativnom razmišljanju i negativnim emocijama. Ako se prepustimo niskim frekvencijama vibracije (depresiji, tuzi, bijesu...), privlačimo još iskustava na tim frekvencijama - zato se kaže da misli postaju stvarnost, odnosno da naše misli kreiraju naš život.

Treba se osloboditi teških emocija, otvoriti se i otpustiti ih. Razni oblici zavisnosti, strahovi, nervoza, stres, drže nas "zarobljenima" na mjestu gdje ne želimo i ne treba da budemo. Dr Robert O. Beker je rekao da električna frekvencija ljudskog tela govori mnogo o zdravlju te osobe.

Čak je i Nikola Tesla govorio da bismo, ako bismo uspeli da eliminišemo uticaj spoljnih frekvencija na naš organizam, postali otporniji na bolesti.

Dr Oto Varburg je dobio Nobelovu nagradu za otkriće da ćelije ljudi imaju električni napon. Jasno je da je cilj rada na sebi dostizanje što više frekvencije vibracije, kako bi se dostiglo i održalo dobro zdravstveno stanje. Negativne emocije i ograničavajući misaoni obrasci imaju poguban uticaj na naše zdravlje, ali takođe i utiču na ishod naših stremljenja ka određenim ciljevima i u naš život privlače određenu vrstu doživljaja i događaja.

 

Kako uraditi pregled cijelog organizma najsavremenijim kvantnim aparatima možete pročitati na ovom linku ili saznati putem kontakt telefona + 387 65 00 99 33

Deepak Chopra o Kvantnoj medicini

Dipak Čopra zasigurno je ime poznato većini naših čitalaca, iako možda mnogi od njih ne bi umeli da odgovore precizno ko je on i kakvo je njegovo učenje.

Razlog je verovatno to što se određeni deo kontroverze vezuje za njegovo učenje.

Prednosti kvantne medicine

Naučnici su kvantnu medicinu proglasili medicinom budućnosti, jer koristi neinvazivne metode u dijagnostici i terapiji bez kontrasta, zračenja, zatvorenog prostora.

Znači, potpuno je bezbjedna i komforna za pacijenta. Sa holističkim pristupom, pacijent se posmatra kao cjelina, odnosno liječi se čovjek, a ne određena bolest.