Radno vrijeme: PON. - PET. 10:00 - 20:00 SUB 09-14:00

  • +387 65 00 99 33

    quantummedicom@gmail.com
  • Kralja Alfonsa XIII br.46.

    78000 Banja Luka

Terapija Kvantnom Bioplazmom (META-terapija) je tehnologija zasnovana na principu kvantne fizike.

Biorezonantna terapija potiče od reči Resonate-da budu u skladu, u sinhronizaciji, u ravnoteži. Stres izaziva blokadu u protoku energije, što zauzvrat izaziva bolest. META-terapija pomaže da se ukloni ova blokada, omogućavajući tijelu da se izliječi samo.

Terapija Kvantnom Bioplazmom je neinvazivna, bezbolna i jača imuni system. Takođe je bezbedna za trudnice i za djecu.

Kako se obavlja terapija Kvantnom Bioplazmom?

Biorezonantna terapija 17D NLS Bioplazma koristi strateški postavljene magnetne induktore na površinu glave. Elektromagnetni signali se prenose preko slušalica kako bi se otklonile blokade u prirodnom toku energije u tijelu. Potrebno je nekoliko terapeutskih sesija kako bi se postigli najučinkovitiji rezultati ( do 5 tretmana) U proteklim vjekovima, dokazane su prirodne metode liječenja, kao što su: akupunktura, homeopatija i fitoterapija, koje su korisćene sa velikim uspjehom.

META-terapija je izgađena na ovim temeljima, ali kao jednu potpuno novu sintezu koristi moderne kompjuterske tehnologije. Zbog toga je uvjek moguće naći prave frekvencije, koje su posebno prilagođene prema pacijentu i koje su najefikasnije za tretman. Sistem terapija prenosi ove informacije od računara na tijelo u tačno utvrđenoj količini i aktivira samo-ozdravljenje i eliminaciju toksina.

OD ČEGA SE SASTOJI TERAPIJA KVANTNOM BIOPLAZMOM?

Glavna karakteristika META-terapija u 17D NLS je automatsko podešavanje. Terapija-sesija se sastoji od dva koraka: A: Za dijagnozu Terapeut koristi kompjuterski sistem 17D NLS i utvrđuju se problemi u tijelu pacijenata, uzroci stresa i blokade energetskog sistema pacijenta B: Za terapiju Pacijent prima tačnu količinu frekvencije neophodne za samoizlječenje. Svi biološki procesi u tijelu se upravljaju prema višim energetskim meridijanima i centralnom nervnom sistemu.

Zbog našeg modernog načina života ovaj procesa može biti ozbiljno poremećen kako zbog spoljašnjih uticaja tako i zbog unutrašnjeg stresa, prekomernim zahtevima, neprirodnim prehrambenim proizvodima, elektro smoga, toksina iz okoline, i geopatskog stresa. Tijelo reaguje na hronični stalni stres. Stres može dovesti do poremećaja i slabljenja imuniteta. Rezultat je spektar različitih simptoma: iscrpljenost, alergije, hronična oboljenja…U takvoj situaciji je beskorisno liječiti individualne simptome poremećaja.

Neophodno je najprije energetski probuditi organ koji je u blokadi kako bi smo organu omogućili da se samoiscjeljuje. Svako biće na planeti ima upravo tu sposobnost samoizlječenja, pa tako i svaka naša ćelija u organizmu ima upravo tu mogućnost, ali nažalost, zbog prevelikog spoljašnog uticaja otrova i stresa, organ sam nije u mogućnost da pokrene proces samoizlječenja i upravo u otklanjanju tih blokada služi kvantna meta terapija.

Trajnije liječenje je moguće samo uz kompletnu detoksikaciju tijela, smanjenje stresa i reaktiviranje regulatornih sistema meridijana i centralnog nervnog sistema. U ovim poremećajima, META terapija je veoma efikasna. Ona pomaže tijelu u eliminaciju toksina i alergena. Pored toga viši uzročni faktori organskih poremećaja, hronični stres, kao i poremećenim reakcijama centralnog nervnog sistema – biće neutralisani Meta- terapijom. I jedno i drugo su važni faktori za aktivaciju imunog sistema i samoizlečenja. Nova saznanja o organizmu, pružila su nam i novu definiciju zdravlja i bolesti.

Zdravlje je stanje sa harmoničnim talasima i stabilnom frekvencijom ćelija datog organizma. I to je osnovno stanje organizma. Metastabilno stanje, stanje sa izmjenjenim frekvencijama je zapravo bolest. U slučaju bolesti dolazi do deformacije Elektromagnetnog polja organizma Svi poremećaji u našem tijelu nastaju prije svega na biofizičkom nivou i manifestuju se kroz poremećenu frekvenciju Elektromagnetnih talasa ćelija, a tek onda na biohemijskom nivou. Ukoliko su vitalne sile organizma dovoljno jake on će se sam izboriti sa štetnim faktorom koji pokušava da mu naruši frekvenciju. Međutim ukoliko su odbrambene snage organizma oslabljene ili je patogeni faktor izuzetno jak i/ili dugo djeluje, organizam će se razboljeti. Djelujući farmakopreparatima na biohemijske procese djelujemo tek na drugi nivo, zaboravljajući da je okidač na dubljem biofizičkom nivou.

Liječenje kvantnom medicinom znači dobijanje rezonantnog odgovora organizma i aktiviranje mnogobrojnih puteva samoregulacije. Na ovaj način se regulišu poremećene frekvencije i uključuje vlastita unutrašnja laboratorija za proizvodnju supstanci koje pomažu da se bolest prebrodi. Endogene biološki aktivne supstance koje se tokom terapije proizvode potrebne su u manjoj količini, a pritom su višestruko aktivnije od farmakopreparata. Normalizacijom poremećene frekvencije EM polja organizam sam prevazilazi bolest. Kod liječenja metodama kvantne medicine, evidentan je efekat produženog dejstva. Postoji uzlazna linija ozdravljenja poslijee svake seanse ali i nakon završetka ciklusa liječenja.

Znajući ovo, mi tokom liječenja metodama kvantne medicine, na tijelo djelujemo rezonantnim EM talasima, koji odgovaraju njegovoj zdravoj frekvenciji. Tijelo prepoznaje te EM talase, ulazi u rezonanciju sa njima nakon čega se organizam vraća u svoje osnovno-zdravo stanje i nakon toga samo vrši sve potrebne biofizičke i biohemijske korekcije da bi u potpunosti ozdravilo.

Više informacija o našim uslugama, možete dobiti I na naš kontak telefon +387 65 00 99 33

Novosti & Savjeti

Posljednji članci sa našeg Bloga

Koje nas to emocije razboljevaju?

 

Moderna fizika je, prvenstveno zahvaljujući Albertu Ajnštajnu, postala srodna hiljadama godina starim duhovnim učenjima Dalekog istoka onoga trenutka kada je priznala da je sve energija. Atomi (odnosno njihovi dijelovi) čvrste materije, kao i drugih agregatnih stanja vibriraju sa određenom frekvencijom, i zbog toga su i naša tijela, kao i sve ostalo u Univerzumu, "stojeći talasi oscilirajuće energije".

Frekvencija vibracije ove energije (broj oscilacija u sekundi) izražava se u Hercima. Oscilacija nastaje u izvoru i prenosi svoju energiju objektima kroz koje prolazi. Tako srećna, samouvjerena osoba, kada uđe u neku prostoriju, momentalno pozitivno utiče na sve prisutne. Njena visoka frekvncija pozitivno utiče na sve do kojih vibracija dopire. Mjerenje frekvencije vibracije ljudskog organizma danas može mnogo toga da nam kaže o njegovom stanju, i emocionalnom i fizičkom.

Jedan od najjednostavnijih instrumenata za dijagnostifikovanje je elektrokardiogram (EKG), koji bilježi električnu energiju koja dolazi iz srca i pokazuje da li ono radi pravilno. Ovo je najjednostavniji oblik vibracione analize. D. Hokins je decenijama proučavao kineziološke kalibracije, oslanjajući se na činjenicu da mentalno stanje osobe ima ogroman utjecaj na stanje njenog tijela. Formirao je skalu energije ljudske svjesnosti na kojoj su povezane emocije sa frekvencijama.

Svako stanje, ponašanje ili emocija na frekvenciji nižoj od 200 Hz slabi tijelo, a od 200 do 1000 Hz ga ojačava. Utvrdio je da najnižu frekvenciju vibracije ima poniženost. Frekvencija postepeno raste u nizu emocija: krivica, apatija, tuga, strah-nervoza, želja, bijes, mržnja. Na vrhu skale nalazi se prosvjetljenje.

Nasuprot Hokinsovoj skali nivoa duhovne i emocionalne svjesnosti, Dž. Jang je razvio električni instrument kojim se mogu mjeriti frekvencije vibracije ćelija tijela . Zdravo tijelo ima frekvenciju od 62-78 MHz, a razboljevanje počinje na 58 MHz.

Tokom testiranja frekvencije tijela, otkriveno je da šolja kafe smanjuje frekvenciju osobe sa 66 MHz na 58 MHz za samo 3 sekunde. Potrebno je tri dana da se frekvencija vrati u normalu.

Druge studije su pokazale da negativne misli smanjuju frekvenciju u proseku za 12 MHz. Pozitivne misli podižu frekvenciju u proseku za 10 MHz. Zato treba pažljivo birati društvo, i izbjegavati stres i ljude sklone negativnom razmišljanju i negativnim emocijama. Ako se prepustimo niskim frekvencijama vibracije (depresiji, tuzi, bijesu...), privlačimo još iskustava na tim frekvencijama - zato se kaže da misli postaju stvarnost, odnosno da naše misli kreiraju naš život.

Treba se osloboditi teških emocija, otvoriti se i otpustiti ih. Razni oblici zavisnosti, strahovi, nervoza, stres, drže nas "zarobljenima" na mjestu gdje ne želimo i ne treba da budemo. Dr Robert O. Beker je rekao da električna frekvencija ljudskog tela govori mnogo o zdravlju te osobe.

Čak je i Nikola Tesla govorio da bismo, ako bismo uspeli da eliminišemo uticaj spoljnih frekvencija na naš organizam, postali otporniji na bolesti.

Dr Oto Varburg je dobio Nobelovu nagradu za otkriće da ćelije ljudi imaju električni napon. Jasno je da je cilj rada na sebi dostizanje što više frekvencije vibracije, kako bi se dostiglo i održalo dobro zdravstveno stanje. Negativne emocije i ograničavajući misaoni obrasci imaju poguban uticaj na naše zdravlje, ali takođe i utiču na ishod naših stremljenja ka određenim ciljevima i u naš život privlače određenu vrstu doživljaja i događaja.

 

Kako uraditi pregled cijelog organizma najsavremenijim kvantnim aparatima možete pročitati na ovom linku ili saznati putem kontakt telefona + 387 65 00 99 33

Deepak Chopra o Kvantnoj medicini

Dipak Čopra zasigurno je ime poznato većini naših čitalaca, iako možda mnogi od njih ne bi umeli da odgovore precizno ko je on i kakvo je njegovo učenje.

Razlog je verovatno to što se određeni deo kontroverze vezuje za njegovo učenje.

Prednosti kvantne medicine

Naučnici su kvantnu medicinu proglasili medicinom budućnosti, jer koristi neinvazivne metode u dijagnostici i terapiji bez kontrasta, zračenja, zatvorenog prostora.

Znači, potpuno je bezbjedna i komforna za pacijenta. Sa holističkim pristupom, pacijent se posmatra kao cjelina, odnosno liječi se čovjek, a ne određena bolest.