Radno vrijeme: PON. - PET. 10:00 - 20:00 SUB 09-14:00

  • +387 65 00 99 33

    quantummedicom@gmail.com
  • Kralja Alfonsa XIII br.46.

    78000 Banja Luka

Prednosti kvantne medicine

Naučnici su kvantnu medicinu proglasili medicinom budućnosti, jer koristi neinvazivne metode u dijagnostici i terapiji bez kontrasta, zračenja, zatvorenog prostora. Znači, potpuno je bezbjedna i komforna za pacijenta. Sa holističkim pristupom, pacijent se posmatra kao cjelina, odnosno liječi se čovjek, a ne određena bolest. U kratkom vremenskom roku se dobija veliki broj informacija o zdravstvenom stanju pacijenta, o svim organima i organskim sistemima.

Zasniva se na biološkoj rezonanci, tako da svaka ćelija predstavlja elektromagnetnu jedinicu koja šalje elektromagnetne talase kao rezultat biohemijskih procesa u njoj. Kada se normalno elektromagnetno polje u ćelijama poremeti, mijenjaju se i procesi što dovodi do obolenja. Promjene prvo nastaju u međućelijskoj komunikaciji. To je takozvana informaciona faza koja prelazi u energetsku, da bi kasnije nastale evidentne promjene i u laboratoriji, sve do pojave bolesti koju može da dijagnostikuje i ultra zvuk i drugi aparati.

Za uspješno liječenje potrebna je precizna dijagnoza.Potrebno je otkloniti uzroke oboljenja i izmenjenih funkcionalnih stanja.U takvom složenom procesu, mnogi parametri se moraju uzeti u obzir kao što su uzročnici ili izmjenjene funkcije najvećeg broja stanja i oboljenja (enzimi,hormoni,bakterije, virusi,alergijske reakcije na alergene i naravno genetske predispozicije za pojavu odrđenih stanja i oboljenja, koje još uvek nismo razvili , ali nasledni gen je prisutan u našem genomu).Kod ovakvih stanja neograničene su mogućnosti djelovanja na zaustavljanju aktivnosti čiji su korjeni u genomu. Funkcionalno izmenjena stanja u njihovoj najranijoj fazi, u fazi energetskih promjena, biće dijagnostikovana i na tom nivou tretirana.

Svaki dugotrajniji takav poremećaj, ako se ne ukloni dovodi vas u jedno složenije stanje liječenja kada se javljaju funkcionalne smetnje na ćelijskom nivou.Ako se ni tada ne preduzima liječenje, stanje funkcionalnih anomalija prelazi u strukturalne promene mnogih tkiva i ćelija. Kada takvo izmjenjeno stanje duže traje dolazi se u stanje degenerativnih promjena koje su čestio ireverzibilne. Ako želite da popravite vaše zdravlje na prirodan način i da se zaštitite od degenerativnih oboljenja pregledajte se najsavremenijom tehnologijom koja je budućnost.

Novosti & Savjeti

Posljednji članci sa našeg Bloga

Deepak Chopra o Kvantnoj medicini

Dipak Čopra zasigurno je ime poznato većini naših čitalaca, iako možda mnogi od njih ne bi umeli da odgovore precizno ko je on i kakvo je njegovo učenje.

Razlog je verovatno to što se određeni deo kontroverze vezuje za njegovo učenje.

Prednosti kvantne medicine

Naučnici su kvantnu medicinu proglasili medicinom budućnosti, jer koristi neinvazivne metode u dijagnostici i terapiji bez kontrasta, zračenja, zatvorenog prostora.

Znači, potpuno je bezbjedna i komforna za pacijenta. Sa holističkim pristupom, pacijent se posmatra kao cjelina, odnosno liječi se čovjek, a ne određena bolest.

Istorijski razvoj kvantne medicine

Kvantna medicina se zasniva na otkriću biološke rezonance i koristi znanja iz istočne i zapadne medicine, kvantne fizike, biofizike i elektronike.

Dzejms Klark Maksvel (1831-1879), engleski fizičar, prvi je teorijski predvideo elektromagnetne talase.