Terapija Kvantnom Bioplazmom (META-terapija) je tehnologija zasnovana na principu kvantne fizike.
Biorezonantna terapija potiče od reči Resonate-da budu u skladu, u sinhronizaciji, u ravnoteži. Stres izaziva blokadu u protoku energije, što zauzvrat izaziva bolest. META-terapija pomaže da se ukloni ova blokada, omogućavajući tijelu da se izliječi samo.
Terapija Kvantnom Bioplazmom je neinvazivna, bezbolna i jača imuni system. Takođe je bezbedna za trudnice i za djecu.

Kako se obavlja terapija Kvantnom Bioplazmom?

Biorezonantna terapija 17D NLS Bioplazma koristi strateški postavljene magnetne induktore na površinu glave. Elektromagnetni signali se prenose preko slušalica kako bi se otklonile blokade u prirodnom toku energije u tijelu. Potrebno je nekoliko terapeutskih sesija kako bi se postigli najučinkovitiji rezultati ( do 5 tretmana) U proteklim vjekovima, dokazane su prirodne metode liječenja, kao što su: akupunktura, homeopatija i fitoterapija, koje su korisćene sa velikim uspjehom.

META-terapija je izgađena na ovim temeljima, ali kao jednu potpuno novu sintezu koristi moderne kompjuterske tehnologije. Zbog toga je uvjek moguće naći prave frekvencije, koje su posebno prilagođene prema pacijentu i koje su najefikasnije za tretman. Sistem terapija prenosi ove informacije od računara na tijelo u tačno utvrđenoj količini i aktivira samo-ozdravljenje i eliminaciju toksina.

OD ČEGA SE SASTOJI TERAPIJA KVANTNOM BIOPLAZMOM?

Glavna karakteristika META-terapija u 17D NLS je automatsko podešavanje. Terapija-sesija se sastoji od dva koraka: A: Za dijagnozu Terapeut koristi kompjuterski sistem 17D NLS i utvrđuju se problemi u tijelu pacijenata, uzroci stresa i blokade energetskog sistema pacijenta B: Za terapiju Pacijent prima tačnu količinu frekvencije neophodne za samoizlječenje. Svi biološki procesi u tijelu se upravljaju prema višim energetskim meridijanima i centralnom nervnom sistemu.

Zbog našeg modernog načina života ovaj procesa može biti ozbiljno poremećen kako zbog spoljašnjih uticaja tako i zbog unutrašnjeg stresa, prekomernim zahtevima, neprirodnim prehrambenim proizvodima, elektro smoga, toksina iz okoline, i geopatskog stresa. Tijelo reaguje na hronični stalni stres. Stres može dovesti do poremećaja i slabljenja imuniteta. Rezultat je spektar različitih simptoma: iscrpljenost, alergije, hronična oboljenja…U takvoj situaciji je beskorisno liječiti individualne simptome poremećaja.

Neophodno je najprije energetski probuditi organ koji je u blokadi kako bi smo organu omogućili da se samoiscjeljuje. Svako biće na planeti ima upravo tu sposobnost samoizlječenja, pa tako i svaka naša ćelija u organizmu ima upravo tu mogućnost, ali nažalost, zbog prevelikog spoljašnog uticaja otrova i stresa, organ sam nije u mogućnost da pokrene proces samoizlječenja i upravo u otklanjanju tih blokada služi kvantna meta terapija.

Trajnije liječenje je moguće samo uz kompletnu detoksikaciju tijela, smanjenje stresa i reaktiviranje regulatornih sistema meridijana i centralnog nervnog sistema. U ovim poremećajima, META terapija je veoma efikasna. Ona pomaže tijelu u eliminaciju toksina i alergena. Pored toga viši uzročni faktori organskih poremećaja, hronični stres, kao i poremećenim reakcijama centralnog nervnog sistema – biće neutralisani Meta- terapijom. I jedno i drugo su važni faktori za aktivaciju imunog sistema i samoizlečenja. Nova saznanja o organizmu, pružila su nam i novu definiciju zdravlja i bolesti.

Zdravlje je stanje sa harmoničnim talasima i stabilnom frekvencijom ćelija datog organizma. I to je osnovno stanje organizma. Metastabilno stanje, stanje sa izmjenjenim frekvencijama je zapravo bolest. U slučaju bolesti dolazi do deformacije Elektromagnetnog polja organizma Svi poremećaji u našem tijelu nastaju prije svega na biofizičkom nivou i manifestuju se kroz poremećenu frekvenciju Elektromagnetnih talasa ćelija, a tek onda na biohemijskom nivou. Ukoliko su vitalne sile organizma dovoljno jake on će se sam izboriti sa štetnim faktorom koji pokušava da mu naruši frekvenciju. Međutim ukoliko su odbrambene snage organizma oslabljene ili je patogeni faktor izuzetno jak i/ili dugo djeluje, organizam će se razboljeti. Djelujući farmakopreparatima na biohemijske procese djelujemo tek na drugi nivo, zaboravljajući da je okidač na dubljem biofizičkom nivou.

Liječenje kvantnom medicinom znači dobijanje rezonantnog odgovora organizma i aktiviranje mnogobrojnih puteva samoregulacije. Na ovaj način se regulišu poremećene frekvencije i uključuje vlastita unutrašnja laboratorija za proizvodnju supstanci koje pomažu da se bolest prebrodi. Endogene biološki aktivne supstance koje se tokom terapije proizvode potrebne su u manjoj količini, a pritom su višestruko aktivnije od farmakopreparata. Normalizacijom poremećene frekvencije EM polja organizam sam prevazilazi bolest. Kod liječenja metodama kvantne medicine, evidentan je efekat produženog dejstva. Postoji uzlazna linija ozdravljenja poslijee svake seanse ali i nakon završetka ciklusa liječenja.

Znajući ovo, mi tokom liječenja metodama kvantne medicine, na tijelo djelujemo rezonantnim EM talasima, koji odgovaraju njegovoj zdravoj frekvenciji. Tijelo prepoznaje te EM talase, ulazi u rezonanciju sa njima nakon čega se organizam vraća u svoje osnovno-zdravo stanje i nakon toga samo vrši sve potrebne biofizičke i biohemijske korekcije da bi u potpunosti ozdravilo.

Više informacija o našim uslugama, možete dobiti I na naš kontakt telefon +387 65 00 99 33

RADNO VRIJEME

Ponedeljak – Petak 10:00 – 20:00
Subota 9:00 – 14:00
Nedelja Zatvoreno

065-009-933

NAŠA LOKACIJA